„Ню Домус-Софа“ ЕООД  е създадена през 2011 г. Производствената база е разположена на 1800 кв.м. и за нея работят 50 души ,високо квалифициран персонал .Фирмата е специализирана в производството на висококачествена мека мебел ,съобразена с последните модни течения в бранша .Диваните се отличават с високо качество на материалите и изработката и иновативни и креативни дизайнерски решения на моделите .

 

Седемдесет процента от продукцията се реализира на международния пазар ( Гърция , Кипър ,Крит ,Дубай и Германия ). Тридесет процента от продукцията ни е за българския пазар  реализирана  единствено във фирмените ни шоуруми ,които се намират в Петрич ,Сандански,Благоевград и София .Имаме изключително добри колаборации с български и международни интериорни дизайнери по индивидуални проекти .

Диваните са изработени от масивен дървен материал (топола и бук),което придава изключителна здравина и дълготрайност на изделието .Облегалните възглавници са с 30 процента памук и 70 процента силиконизиран анти-алергичен пух ,която комбинация гарантира комфорт и устойчивост на възглавниците .Седящите възглавници според модела мека мебел е комбинация от HR дунапрен с висока еластичност и здравина , специално произведени по изискване на „Ню Домус-Софа „ ЕООД и силиконова анти-алергична вата или силиконизиран анти –алергичен пух .

Дамаските използвани в производството са тествани и подбрани от дизайнерите и технолозите на компанията ,материите в повечето случай са с тефлоново покритие ,могат да се перат при определени условия и са с високи показатели на износване по таблицата на Мартиндейл .

 Седалките са подсигурени с висококачествени произведени в Италия колани за повече здравина и комфорт .

 

Спечелили сме редица награди на престижни национални и международни изложения.

Качество, креативност и стил - това е идеята на "Ню Домус-Софа" ЕООД, а най-важното е клиентите на компанията да бъдат винаги доволни! Поради тази причина ние предлагаме бутикови мебели по индивидуален проект за всеки вкус и желание с 10 години гаранция.